Hjulbygg er hovedproduktet. Et håndbygd hjul er unikt. Det er ikke så mange områder hvor godt håndverk konkurrerer godt med fabrikkproduksjon i stor skala, men hjulbygging er et slikt område. Respons, balanse, holdbarhet, servicevennlighet er sentrale stikkord her. Håndbygde hjul tilpasses brukeren og bruksområdet.

Sykkelbyggeriet gir full garanti på selve byggingen i hele hjulets levetid. Det vil si at hjulet rettes uten kostnader, dersom evt. skjevheter ikke kan føres tilbake til skader som skyldes velt o.l.

Prisene avtales i hvert enkelt tilfelle, men utgangspunktet for beregningen er timepris, timeforbruk og prisen på komponenter. Du kan gjerne komme med egne komponenter. Fem timers arbeid er normalt per hjulsett.

Sykkelbyggeriet skaffer i prinsippet "alt". Komponenter av alle slag og fabrikater. Bekledning kan også skaffes, men da må du kjenne til hvilken størrelse du skal ha, for Sykkelbyggeriet besitter ikke noe varelager av betydning.

Sykkelbyggeriet skaffer imidlertid det meste i løpet av 2-3 dager.

Sykkelbyggeriet har forhandleravtaler med alle de store importørene og leveandørene i Norge, som Cycle Service Nordic (Sram/Truvativ/RockShox/Avid), Deler (DT Swiss, FSA, BBB, Lapierre, Formula, Mavic, Maxxis, Race Face), Shimano Nordic (Shimano, PRO, Park Tool, Thule, Pearl Izumi, Michelin), Stians Sport ( Merida, Topeak), og en rekke mindre importører som Cyclon (Fox, Schwalbe), Sykkelkomponenter, 7 Blåner (Evoc) og flere til.

Sykkelbyggeriet opererer med veiledende priser, og prioriteringen er å effektuere bestillinger raskt istedenfor å samle opp, men det innebærer at det ikke er store rom for avslag, da det ofte er snakk om små kvanta om gangen.
Copyright © 2013 by
"Sykkelbyggeriet"
All Rights reserved
post@sykkelbyggeriet.com
"Service i særklasse"
Sykkelbyggeriet