Sykkelbyggeriet bistår med råd og veiledning i forbindelse med kjøp av sykkel, og Sykkelbyggeriet vurderer gjerne hvorvidt det er lønnsomt eller hensiktmessig å koste på den sykkelen du har.

Slike tjenester er i utgangspunktet gratis.

Sykkelbyggeriet tilbyr utleie av polstret sykkelbag/koffert fra EVOC. Hvis du skal reise med fly til Mallorca på treningsleir med egen racer, eller du vil nyte skotske sykkelsentra på egen terrengsykkel, kan du leie kofferten som beskytter sykkelen din på flyreisen.

Leie vil koste kr 500,- per tur inntil 14 dager. For lengre varighet etter avtale. Flyselskapene behandler ikke alltid disse koffertene så godt, men mindre skader på hjul, håndtak, spenner o. l. tar jeg på min kappe, mens sprekker, hull og skader på selve skallet må dekkes av leietakeren, likeså om sykkelen skulle bli skadet. Hull i skallet eller rift i stoff medfører at leietakeren må erstatte kofferten, og dette dekkes vanligvis inn for leietakeren ved utfylling av skademelding som presenteres for flyselskapet og/eller forsikringsselskapet.

Bare å ta kontakt hvis du trenger en slik. Kjøp av EVOC koster kr 4500,-.

Copyright © 2013 by
"Sykkelbyggeriet"
All Rights reserved
post@sykkelbyggeriet.com
"Service i særklasse"
Sykkelbyggeriet